ipsykopatenshander.blogg.se

Nästa offer på tur

Kategori: Fakta om psykopater

 
När Du lämnar en psykopat finner han snart en ny kvinna han manipulerar, den nya brukar snabbt falla för den charmerande, inteligenta, trevliga psykopaten. 

Hon går snabbt hans ärenden och försvarar honom i allt. Även om Du vill varna henne så hjälper det inte. Hon är fast och ska samma väg som Dig vandra. Du kan bara hoppas att hon inser sanningen och lämnar honom innan skadan är för stor. Men tro inte han släpper taget om Dig för att han har en ny. Han har gärna den nya kvinnan samtidigt som han håller kvar Dig i sitt grepp, och i bakgrunden brukar finnas ett par kvinnor till. Alla vet... Utom den nya kvinnan, Hon tror hon är den enda, och han är ju så snäll mot henne. 
 
Allt går snabbt, vänner, bekanta, föräldrar, syskon till det nya offret får snabbt upp ögonen för den charmerande psykopaten, vilken trevlig människa, en dröm man till den nya kvinnan. Hur kunde hon hitta en sådan guldklimp?


Paniken sprider sig hos dig som offer. Han hittar på lögner och sprider ut det bland Dina vänner, nya kvinnans vänner. Man får panik, ingenting av det är sant men han är så otroligt skicklig på manupulation så alla tror honom. Stå emot, det finns hjälp att hämta, du är inte den enda. Sök hjälp innan du går under!
 
 
 
 
 Brottsoffermyndigheten
Kvinnojouren
Stödcentum - genom kommunens hemsida
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: